09 de febrer 2014

Santfepèdia


Estem engegant el projecte de la Santfepèdia i us volem convidar a participar-hi.

Però què és la Santfepèdia?

La proposta és fer una wikipèdia de Sant Feliu de Llobregat, segons la definció de la mateixa wikipèdia ens referim a "la Viquipèdia (Wikipedia que en anglès, manlleu del hawaià wikiwiki que vol dir "molt ràpid" i "enciclopèdia") és una enciclopèdia lliure mantinguda per la Fundació Wikimedia, una organització sense ànim de lucre.
Els més de 15 milions d'articles han estat escrits col·laborativament per usuaris d'arreu del món, i la majoria dels seus articles poden ser editats per qualsevol persona que pugui accedir a la web.
Va ser creada el gener del 2001 per Jimmy Wals i Larru Sanger i actualment és l'obra de referència més gran i popular a internet".

La nostra proposta seria organitzar aquesta enciclopèdia lliure sobre Sant Feliu de Llobregat, construïda conjuntament pels diferents ciutadans i ciutadanes de la vila i del Baix Llobregat que vulguin participar-hi, a través de diferents presentacions: articles, imatges, videos, eixos cronològics, fonts... tot el que convingui per a explicar la història de Sant Feliu de Llobregat.

La nostra proposta és presentar diferents personatges, fets històrics, indrets, monuments, patrimoni... de diferents segles que ens permetin explicar, descriure i viure la Història de Sant Feliu.

Si vols que en parlem, que t'ho expliquem i conjuntament ho construïm, contacte amb nosaltres a través del nostre correu arrelslocals@gmail.com

Pot participar-hi tothom qui vulgui, des d'Arrels Locals el que farem és revisar aquests continguts i contrastar la seva vessant històrica.

Us hi animem!!


Definició wikipèdia:
http://ca.wikipedia.org/wiki/Viquip%C3%A8dia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada