24 de juliol 2014

FINESTRES DEL PASSAT, Setmana del Patrimoni 2014

Tenim la proposta de promoure el Patrimoni a Sant Feliu de Llobregat.

Però a què ens referim??

Arrel del Fòrum de Cultura Local que va engegar l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat el passat mes de juliol 2013 fins a finals de l'any 2013 on es van debatre diferents temes sobre la Cultura de Sant Feliu, a través d'un treball d'entrevistes, comissions de treball, ponències i jornades participatives amb tota la ciutat. (veure resenyes al web de l'Ajuntament).

Una de les línies d'actuació fou el Patrimoni.

Des d'Arrels Locals vam fer la ponència sobre l'estat de la qüestió del Patrimoni de Sant Feliu: http://www.arrelslocals.blogspot.com.es/2013/11/continguts-debat-patrimoni.HTML

I una de les propostes que vam donar va ser donar a conèixer a tota la ciutadania tot aquest Patrimoni que tenim a Sant Feliu de Llobregat.

Aquesta proposta l'hem compartida amb l'Ajuntament i estem treballant en les FINESTRES DEL PASSAT, la Setmana del Patrimoni 2014.

Durant aquest mes de juliol 2014 estem posant-nos en contacte amb les diferents entitats, associacions, departaments, associacions de veïns i escoles per tal d'aglutinar tot el que s'ha fet, s'està fent o posibles noves propostes que es faran per a donar a conèixer el Patrimoni.

La proposta es trovar-nos en el temps i compartir els nostres coneixements sobre Patrimoni i difondre-ho i donar-hi tot el valor que es mereix.

Entre molts contactes estem parlant (per ordre alfabètic) amb: l'Arxiu Comarcal del Baix Llobregat, ARES, Associació Calaix de Sastre, Associacions de veïns de la ciutat, Centre d'Estudis Comarcal del Baix Llobregat, Cinebaix, Fem barri, Escola Verge de la Mercè, USLA, Fem barri,..

Us anirem mostrant la informació i us recomanem reservar-vos un forat a l'agenda durant la darrera setmana del mes d'octubre 2014 i la primera setmana del mes de novembre.


 
Segur que aquesta imatge l'heu vist un munt de vegades si veniu a Sant Feliu amb el tren...
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada