14 de novembre 2016

Entre tots fem més i millor

Durant el mes de novembre us presentem diferents propostes d’activitats que fem conjuntament amb diferents entitats de la Ciutat de Sant Feliu de Llobregat:


Visita de la Catedral de Sant Llorenç de Sant Feliu de Llobregat

La nostra proposta és donar a conèixer el patrimoni de la Catedral de Sant Llorenç de Sant Feliu des d’una mirada de l’art, de la història de l’art i tota la història que tenim en la nostra Catedral de Sant LLorenç que encara està en “construcció”.

Aquesta activitat ens fa molta il·lusió poder-la presentar de forma conjunta amb el Secretariat del Patrimoni del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat, doncs ens hem convidat a casa seva i volem compartir amb tothom el patrimoni que tenim en la nostra Catedral.

Sembla que de mica en mica anem omplint els somnis de tots aquells qui algun dia van veure l'oportunitat de donar a conèixer el seu coneixement.

 En aquest cas, tenim a la Núria i l'Esther (dues historiadores de l'Art) que s'estan documentant i buscant tota la informació possible per a compartir l'art.


Tardor al Palau

 Com sempre és un plaer treballar amb l'Entitat dels Amics de les Roses de Sant Feliu de Llobregat, per la seva vitalitat, les seves idees i per a animar-nos en participar el que ha de començar a ser un acte tradicional de la Tardor a Sant Feliu, durant el mes de novembre a les terrasses del Palau Falguera.

Volen compartir la tardor al Palau Falguera, roses, bolets, històries, contes, tallers i un munt d’activitats i intercanvis per a viure i veure la Tardor al Palau Falguera.
Els dies 11, 12 i 13 de novembre de 2016

Nosaltres participarem amb una història nova, la d’en Simó Dot i ho farem amb tota la família a través del MEMODOT.
Sabeu qui era en Simó Dot?







Visita geològica a Santa Creu d’Olorda i Itinerari pels camins històrics de Santa Creu d’Olorda 

Aquestes dues activitats es fan conjuntament amb l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat, el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, la USLA, l’Ajuntament de Sant Feliu i el Consell Comarcal del Baix Llobregat .



Són dues propostes que es van gestar i desenvolupar durant la III Setmana del Patrimoni i ens fa molta il·lusió començar a veure aquestes sinergies entre entitats per tal de sumar esforços, il·lusions i motivacions per tal de donar a conèixer el Patrimoni que tenim en el nostre entorn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada