08 d’agost 2020

Vacances d'estiu

agost 2020

Arriba l'agost, i amb aquest mes normalment comencen les vacances d'estiu!

Es un mes per a que descansem, deixem la feina, els horaris i les presses, la rutina, normalment desconnectem l'ordinador i no fem res més que disfrutar... però com és que les nostres historiadores és quan gaudeixen més d'aquests dies?

Com és que ens trobem (ara virtualment) i seguim pensant en la història de Sant Feliu?


Doncs senzill, s'acosta la Setmana del Patrimoni a Sant Feliu, i amb ella, la història, el patrimoni, els continguts, les entrevistes, la recerca de documents, imatges, fonts primàries i secundàries, recull de la premsa, dels llibres i del moments. 

Elaborem una proposta i la desdibuixem, l'escrivim i tornem a pensar-hi per aleshores topem amb la realitat: no tot el que es pensa es pot fer quan parlem de persones, normalment gent gran, gent que té la seva memòria, els fets viscuts i relatats en el sí de la família, informació que cal que contrastem, que cal que se'ns verifiqui amb les dades escrites, els documents, i el moment de la història, però ara amb la COVID19 hem de ser més prudents, utilitzar totes les possibilitats que ens donen les tecnologies, els familiars i amics i seguir... seguir endavant, perquè la història l'hem de compartir.

Es el moment de tornar a escriure, dibuixar, entendre i comprendre la nostra història, la història de Sant Feliu de Llobregat.


Seguim!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada