15 d’octubre 2012

ARRELS LOCALS. Història, territori i divulgació

Som una entitat cultural creada per divulgar la història d’una forma diferent, dinamitzada per un equip interdisciplinari format per diverses persones, l'Esther, la Sílvia i la Núria.

La història, el patrimoni, els continguts, les arrels... amb rigor històric però de forma dinàmica.

Esther Tort: Educadora i Llicenciada en Psicologia a la UAB i Màster Universitari en Gestió Cultural a la UOC. Arrelar la història a l’entorn, recordant les històries familiars per a difondre-les al públic en general. Presentar el territori.

Sílvia Requena: Llicenciada en Història i Màster Universitari en Gestió del Patrimoni Cultural a la UB. Donar les eines per descobrir el passat de manera didàctica.

Núria Álvarez: Llicenciada en Història de l'Art a la UAB. Enamorada de l'art i la història, interessada en donar-la a conèixer i fer-la arribar a tothom



Si t'interessa la història, tens ganes de pensar, idear, elaborar o gestionar projectes relacionats amb la història, no ho dubtis més i vine!

T'ESPEREM!!

Contacte: arrelslocals@gmail.com

Tenim també entre nosaltres diferents col·laboradors i col·laboradores que ens ajuden a pensar, idear, crear i proposar noves activitats. en Xavi, en Jordi, en Dani, en Raúl... només faltes tu!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada